Schilderwerk

Binnen

Samen met u kijk ik wat er nodig is om uw wanden strak af te werken voordat er geschilderd kan worden. Als keuze heeft u vliesbehang of stucwerk voor de gladde afwerking en de klant die structuur wilt zien, bied ik spac spuiten aan.

De prijs heeft te maken met hoeveel tijd het vergt om de klus te doen en aan de hand daarvan krijgt u een offerte. Sommige klanten vinden het fijn om de materiaal zelf uit te kiezen om zo betrokken te zijn en kiezen dan voor prijs per meter wat lager ligt.

Andere kiezen voor een project prijs waarbij het materiaal inbegrepen is in de prijs per meter en laten het geheel aan ons over.


Buiten

Het schilderwerk aan uw gevel of dakkapel is niet enkel essentieel omdat het alles mooi maakt, maar ook vanwege de bescherming die het biedt tegen de weersomstandigheden in Nederland.

En met dat reden raad ik klanten aan om een keer in de vijf jaren te herhalen om te blijven beschermen tegen het weer.


Kozijnen

Het schilderen van kozijnen is een nauwkeurig klusje. Dat is wat een gebouw of een kamer af maakt en dat moet netjes gebeuren.

Dat is wanneer vakmanschap echt tot zijn recht komt.

Vaak moet eerst schade hersteld worden en daarna schuren van grof tot fijne korrel papier zodat het glad is. Alles netjes afplakken én dan pas verfen.

Dat zorgt ervoor dat ik u de afwerking en kwaliteit kunnen geven die u als klant wilt.

Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.